FITwalk

De Kracht van bewegen is enorm! Dit in combinatie met de keuzes die jij wilt maken in het leven maakt jou een fit en blij mens. Dat gun ik iedereen! Dat is mijn passie! De mens is gemaakt om te bewegen. Althans het menselijk lichaam. De persoon in dit lichaam lijkt er echter vaak moeite mee te hebben. Bewegingsarmoede vormt steeds vaker de basis van allerlei gezondheidsproblemen die uiteindelijk zelfs levensbedreigend blijken te zijn. De mens weet dat beweging belangrijk is om gezond te blijven, maar heeft van nature ook geleerd te kiezen voor efficiëntie.

Meedoen? Stuur dan een mail info@liavantrigtfitcoach.nl.

Kom jij in beweging? FITwalking is méér dan wandelen alleen.

FITwalking

Wandelen in combinatie met krachtoefeningen. Het maakt je sterk en fit!

KOM IN BEWEGING!

Meld je aan voor een FITwalk training. Laat je motiveren en inspireren om in beweging te komen. Zet je lijf aan en laadt die batterij op. Het geeft je energie!

AANMELDEN

Wat houdt een FITwalk training in?

Kom in beweging en ga mee!

Naast dat er de nodige passen worden gezet in de natuur rondom het Meijepad of de Groene Jonker is FITwalking meer dan wandelen alleen. Training is gericht op kracht, conditie en vooral genieten van bewegen met elkaar in de buitenlucht. Geen training is hetzelfde.

Soms maken we wat meer km’s met de stevige wandelpas, maar ook geregeld tijdens de training oefeningen met en zonder kleine fitnessmaterialen. En maken we zeker gebruik van de elementen in de omgeving zoals bankjes, hekken en boomstammen om mooie krachtoefeningen te doen.

Bewegen is gezond en maakt je fitter. De vraag is soms op welke manier. Ik geef je beweegadvies hoe te bewegen, hoe beter te bewegen om eerder een positief effect te ervaren. Nog leuker is het om dit samen te doen in een sociale groep. Zo kun je elkaar motiveren, stimuleren en biedt het gezelligheid.

FITwalking kan op dinsdag-, donderdag- of vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur. Dinsdag en donderdag is de start vanaf parkeerplaats Meijepark aan het Zuideinde in Nieuwkoop. Op vrijdag starten we vanaf ingang Park Zomerlust in Zevenhoven. Een losse training kost € 10, maar informeer naar de mogelijkheden voor meervoudige FITwalk trainingen tegen gereduceerd tarief.

Het FITwalk seizoen gaat weer van start!

In week 5 de aftrap op dinsdag 1 februari 2022. De dinsdag en de donderdag van 10.00-11.00 u vanaf parkeerplaats Zuidhoek en de vrijdag start om 10.00 u vanaf ingang Park Zomerlust. We ‘walken’ wekelijks tot en met vrijdag 12 augustus. Even op vakantie en starten we weer vanaf dinsdag 6 september en lopen door tot de laatste vrijdag op 2 december. Een losse training kost € 10,- maar als je het gehele 2022 seizoen wilt meelopen geldt voor de eerste periode een tarief van € 220,- voor 1 training per week en en na de zomervakantie € 100,- voor de laatste 13 trainingen.

Meld je aan voor de FITwalk training per mail: info@liavantrigtfitcoach.nl

LIA VAN TRIGT

SAMEN ZETTEN WE DIE KNOP OM!

MELD JE AAN VOOR FITWALK