VITAALcoach

Mijn jarenlange expertise is nu gevangen in het behaalde diploma VITAALcoach. Een Vitaalcoach (ook wel leefstijladviseur genoemd) is een allround gezondheidsspecialist die mensen kan adviseren en begeleiden in het bereiken van een (nog) meer vitale levensstijl. All-round in de breedste zin des woords, omdat de Vitaalcoach de kwaliteiten in huis heeft van meerdere andere beroepen, zoals Sporttrainer, Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Leefstijlcoach.

Met de kennis van een allround gezondheidsspecialist bied ik jou hét totaalpakket in beweging, voeding en leefstijlcoaching!

WE GAAN AAN DE SLAG

Samen pakken we de voeding, bewegen én het mentale aspect aan om dit te bereiken.

IK BEN JOUW COACH!

Wacht niet langer en begin vandaag met een gezonde leefstijl! Ik help je met een deskundig voedingsadvies. Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak.

VITAALcoach biedt totaaloplossing!

De Vitaalcoach is er in gespecialiseerd om de onderdelen Sporttrainer, Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Leefstijlcoach met elkaar te integreren en ze als één geheel te zien.

Een allround gezondheidsspecialist
Een VITAALcoach zal in de begeleiding daarom vaak kiezen voor een zogenaamde multidisciplinaire aanpak. Voorheen betekende dit dat een Personal Trainer bijvoorbeeld met een Gewichtsconsulent moest samenwerken. Als VITAALcoach ben ik voor deze aanpak niet afhankelijk van derden en kan ik vrijwel iedere klant een passend advies en begeleiding bieden.

Naast expertise op het gebied van Verantwoord Bewegen en Gezonde Voeding ben ik ook afgestudeerd LEEFSTIJLCOACH.

Wat doet een leefstijlcoach voor je?
Er is tegenwoordig erg veel van alles. Veel prikkels, verwachtingen, eten, informatie en dingen om te kopen bijvoorbeeld. Daar is de mens niet voor gemaakt, voor zo’n overvloed. Veel mensen worden daarom moe, gestrest en/of te zwaar.

Een leefstijlcoach helpt je om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en leert je hoe je grip kan krijgen op je dag en je gewoontes. Zo werk je samen toe naar jouw eigen doel.

Je zou de leefstijlcoach kunnen omschrijven als gids in een drukke wereld. Waarbij je zelf de bestemming mag kiezen. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van leven want als jezelf meer de regie over je eigen leven kan voeren ben je in staat meer invloed uit te oefenen op je eigen gedrag.

Het gezonder en fitter voelen zijn belangrijke criteria voor een prettig leven. De betekenis die je geeft aan jezelf (zelfwaardering) en je omgeving met al zijn prikkels en verwachtingen maken dat je weer baas in eigen situatie zal zijn.

Ook voor bedrijven is een VITAALcoach inzetbaar
Als gediplomeerd VITAALcoach kan ik maatwerk afleveren voor bedrijven die haar medewerkers wil laten begeleiden om ook vitaal aan het werk te zijn. Ook werkgevers zijn gebaat bij werknemers welke zich vitaal voelen. Het zal de werknemers met meer energie laten werken en het ziekteverzuim laten dalen. Informeer naar de mogelijkheden >>

Maak snel een afspraak, dan gaan we samen aan de slag.

Wacht niet langer en start vandaag met een gezonde leefstijl! Lees meer over de vergoeding van zorgverzekeraars >>
Wil je een kennismakingsgesprek of heb je vragen? Bel me of stuur een mail.

LIA VAN TRIGT

SAMEN ZETTEN WE DIE KNOP OM!