LIA van Trigt

Mijn naam is Lia van Trigt en heb een eigen praktijk als FITcoach voor gezonde voeding en verantwoord bewegen. Deze twee kreten zijn mij op het lijf geschreven en staan hoog in het vaandel bij mijn plan van aanpak om jou te laten afvallen en fitter te laten voelen. Want ik geloof in de balans van de juiste voeding en de juiste manier van bewegen, dit zijn de sleutels om het plan voor een vitale leefstijl te laten slagen. Voor nu maar zeker ook op de langere termijn. Want dat is mijn doel. Ik leer je om je bewust te maken van wie je bent en waar de keuzes die je maakt vandaan komen.

Het resultaat behalen is één ding, maar je moet het RESULTAAT behouden. 

SAMEN STERK!

Naast adviseur, ben ik jouw coach én een steun in de rug!

WAT GAAN WE DOEN?

Lees meer over mijn werkwijze en hoe ik zeker weet jou te kunnen helpen met het behalen van je doelen!

waarom FITcoach

Om een beter beeld te krijgen over mij als coach met wie jij straks de strijd voor een fitter leven aangaat zal ik vertellen over hoe ik zo gekomen ben een eigen praktijk te starten.

Zelf ben ik al jaren actief in de loopsport. Als gediplomeerd looptrainer, maar uiteraard ook zelf beoefenaar van de sport.

Tijdens mijn werk als looptrainer, maar ook daarbuiten, viel het mij op dat mensen veel vragen hebben over afvallen, aankomen, niet willen lijnen, wat is gezond etc. Maar ook over niet lekker in je vel zitten, niet fit voelen. Dit fascineerde mij enorm en ik wilde deze mensen helpen.

Coachen doe je niet zomaar, daar heb ik erkende opleidingen voor gevolgd, Leefstijlcoaching, Beweegconsulent en Bewegingsdeskundige Seniorensport. Daarnaast ben ik gediplomeerd Gewichtsconsulent en aangesloten bij de beroepsvereniging BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.
Al deze kennis bij elkaar maakt dat ik een gediplomeerd VITAALcoach ben waar eigenlijk alle eerder genoemde opleidingen en ervaringen samenkomen. Ik vertel je er graag meer over op de pagina VITAALcoach >>

Ik wil jou graag coachen naar een prettig, gezond en vitaal leef- en beweegpatroon. Met een professionele praktijkruimte hebben we alle mogelijkheden aan de slag te gaan met bijvoorbeeld core- en krachtoefeningen. Maar ook training buiten, in de vorm van wandelen, hardlopen, fitwalking, nordic walking, krachttraining behoort tot de mogelijkheden. Dit betreft zowel individuele als groepstrainingen.

Coaching, Training en Voeding zijn de 3 onderdelen waar ik met jou mee aan de slag ga. Bij de één ligt het accent op training bij de ander meer op voeding en gedragsverandering. Stuk voor stuk mooie processen die verrassende en mooie resultaten opleveren! Advies en training op maat, dat is waar mijn kracht ligt. Persoonlijk en samen het gewenste doel bereiken is waar ik voor sta.

Competenties Lia van Trigt Fitcoach:

contactvaardigheid | creativiteit | enthousiast | prestatie motivatie | inlevingsvermogen | overtuigingskracht | doelgericht | persoonlijk | betrouwbaarheid | samenwerking.

Wacht niet langer en start vandaag met een gezonde en vitale leefstijl! Lees meer over mijn werkwijze als Fitcoach >>
Wil je een kennismakingsgesprek of heb je vragen? Bel me of stuur een mail.

LIA VAN TRIGT

SAMEN ZETTEN WE DIE KNOP OM!