tarieven FITcoach

Ik werk met een afsprakenkaart. Deze kaart heeft 10 afspraken van 30 minuten per keer. Iedere week een half uur om de week door te nemen en te wegen en te meten, of kom je liever om de week, of 1x per maand? Ook dat kan uiteraard. Samen met jou bekijken we welke behoefte er is en hoe dit toe te passen is binnen jouw leefstijlplan. Personal coaching of eenmalig voedingsadvies behoort ook tot de mogelijkheden. Laten we bespreken en bekijken waar jij behoefte aan hebt.

Maak een kennismakingsafspraak, ik ga je helpen fitter te worden, af te laten vallen en beter bewegen! 

Ik werk als VITAALcoach niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Juist op die plek is er behoefte aan vitale medewerkers, daar heeft ook de werkgever zijn voordeel van. Een vitale werknemer zal met meer energie en minder ziekteverzuim zijn of haar werk kunnen doen. Laten we bespreken en bekijken waar jullie als bedrijf behoefte aan hebben. Ik ga graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende prijsopgave te doen.

Als gediplomeerd VITAALcoach zijn er in sommige gevallen zelfs subsidies beschikbaar.

Tarieven Lia van Trigt Fitcoach (per 01-01-2024)

Kennismakingsgesprek (30 min.): gratis
Afstemmen van verwachtingen in dit vrijblijvende gesprek.

Als de kennismaking positief is zal er een afspraak voor het intakegesprek gemaakt worden. Dit kan ook een éénmalig voedingsadvies zijn (60 minuten) of een Personal Coachafspraak. De coachee stelt het pakket zelf samen in overleg met de Fitcoach.

Losse afspraak (30 min.): € 22,00
Eetpatroon en knelpunten worden besproken. Wegen en Meten.

10x Afsprakenkaart:
10 afspraken van 30 minuten € 160,00, dit kan bestaan uit coaching wo metingen, voortgang bespreken en/of start actief bewegen.

Leefstijlpakket: € 230,00
Intake gesprek en afsprakenkaart van 10 x 30 minuten per afspraak. Intakegesprek is een analyse van de huidige situatie. Bespreken van eetdagboek en beweegplan. Doelen en persoonlijk leefstijlplan.

Eenmalig voedingsadvies (60 min.): € 85,00
Analyse van de huidige situatie. Bespreken van doelen. Resultaat is een persoonlijk advies op het gebied van afvallen of een advies in relatie tot sporten.

Personal Coaching (60 min.): € 75,00
Samen met mij aan de slag en actief met elkaar bewegen. Spierversterkende oefeningen, opbouw beweegplan en/of opstellen persoonlijk trainingsschema.

In deze tijd van corona en afstand bewaren is het ook heel goed mogelijk om online coaching toe te passen. Informeer naar de mogelijkheden en dan kijken we of deze passen bij jouw wensen.

Zorgverzekeraars vergoeden vaak de kosten of een gedeelte daarvan. Check jouw polis van de zorgverzekeraars.